Duurzaam kwaliteit vergt
een vakman die dit kan leveren. Bij
Jan de Slager vindt u zo’n vakman.

2012

PASSIE

Ons verhaal begint bij Jan Bakker, die begonnen is met het vak in de supermarkt op de slagersafdeling. Dit beviel hem zo, dat hij kort daarna startte met het slagersvakschool—waar zijn passie voor het slagersvak groeide.
2015

CANADA

Om het slagersvak in alle facetten te leren, hielp Jan diverse slagerijen in hun werkzaamheden. Na het afronden van de opleiding productiemedewerker op de slagersvakschool, besloot hij het vak verder te leren in een slachterij in Canada, waar hij veel ervaring heeft opgedaan.
2017

OPRICHTING

Bij een ambachtelijke slagerij rondde Jan vervolgens de slagersvakopleiding af. Met een passie voor het slagersvak, en een ondernemende geest, besloot hij voor zichzelf te beginnen en richtte zo Slagerij Jan de Slager op.
Zijn droom om een eigen slagerij te beginnen werd gerealiseerd in het oude pand van Slagerij Blom—die enkele jaren geleden gestopt was wegens gebrek aan opvolging. Alle machines en benodigdheden stonden in het pand te wachten op een doorstart, dat werd Slagerij Jan de Slager.

2019

STARTER VAN HET JAAR

In 2019 werden wij benoemd tot Starter van het Jaar.

HEDEN

MISSIE

Tegenwoordig verdwijnt kwaliteitsvlees uit de schappen van de supermarkten. Het is dus onze missie om duurzaam, goed kwaliteit vlees en vleeswaren, aan te bieden aan de consument.
Daarnaast willen wij onze klanten graag de werk uit handen nemen door kant-en-klare maaltijden en belegde broodjes aan te bieden. Voor feesten en verjaardagen hebben wij ook alles in huis, en onze buffetten worden gretig afgenomen!

Het rundvlees dat wij verkopen is ‘dubbel doel’. Dit betekend dat de koe eerst een bepaalde periode gemolken is, om vervolgens gemest te worden voor vlees. Dit is duurzamer en diervriendelijker. Voor het vlees betekend het een heerlijke vlees/vet verhouding en daarmee een volle smaak—bovendien is het ook erg mals. Daarnaast is ons varkensvlees , en komt onze kip en varkensvlees vrijwel zonder uitzondering uit Nederland—met verantwoorde afkomst.

Omdat Jan gek is op barbecueën, delen wij deze passie graag in onze winkel. Hierdoor vindt u bij ons alles voor de barbecue. Heerlijke, complete barbecuepakketten, maar ook de grote stoere stukken vlees liggen in onze winkel.
0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop