Saladeschotels

Huisgemaakte ambachtelijke salades
De salades van De Zaak vol Smaak Jan de Slager zijn heerlijke huisgemaakte specialiteiten. Stuk voor stuk in eigen keuken bereid met de lekkerste ingrediƫnten en topproducten. Met recht ambachtelijke salades. Heerlijk bij de maaltijd, lekker op een toastje, maar ook handig als saladeschotel voor een feestje of wanneer u visite krijgt.

Een ruim assortiment ambachtelijke salades
Voor elke smaak heeft De Zaak vol Smaak Jan de Slager een heerlijke salade. Verse schepsalades voor op brood of een toastje. Onder andere onze filet American, onze heerlijke kip-kerriesalade enz. Maar ook onze maaltijdsalades. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verse huisgemaakte rundvleessalade, de scharrelsalade, pastasalade of de heerlijke kartoffelsalade. Wij hebben een ruime keuze in huis.

Rijk gegarneerde schotels
Heeft u een feestje of krijgt u visite, dan kunnen wij een saladeschotel op maat voor u maken. Exact zoals u dat wenst. Wij zorgen voor een complete saladeschotel, rijk gegarneerd met heerlijke verse producten. Natuurlijk kunnen wij ook het stokbrood, de sausjes en de kruidenboter leveren. Totaal ideaal!

MENU:

Navigeer door middel van het onderstaande menu naar de verschillende categorieƫn.
0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop