Groot vlees voor de echte pitmasters

Wilt u next level barbecue? Low and slow? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij proberen altijd iets op voorraad te hebben, maar een goede barbecue plan je ruim van tevoren. Kom niet voor verrassingen en bestel op tijd!

Wij voeren over het algemeen 2 soorten rundvlees en 2 soorten varkensvlees. Canadees Athentic Angus, Hollands dubbel-doel, Friberne varkensvlees en Iberico varkensvlees.

1. Canadees Authentic Angus. 

Authentic Angus het top label van slachthuis nummer 657 De nummer 1 uit Canada.
– Free range Angus, kalveren worden in de kudde geboren en niet bijgekocht
– Grain finished Verified Black Angus van de hoogste kwaliteit Prime
– 100% vrij van hormonen
– 100% Certified Black Angus
– “Prime” kwaliteit dus de hoogste marmering score en geen A of AA kwalitiet
– Slachthuis 657 was de eerste winnaar world steak challenge ooit gehouden

Links: Tri Tip, rechts Cote de boeuf. Beide van Canadees Authentic Angus.

Canadian Authentic Angus slachthuis 657 Angus. Bijna onwerkelijk mooi rundvlees, Free range Canadian Angus. Geweldig sappig en smakelijk rundvlees, free range ( dieren lopen vrij in de bergen vanaf ca. 1300 meter hoogte). Alle Canadian Angus kalveren worden op de ranch geboren en blijven in de kudde bij elkaar, en grazen in de schone en gezonde bergen en de velden rondom Calgary. Dit maakt Canadian Authentic Angus geheel uniek in de wereld. Dit alles maakt samen met de uitzonderlijk hoge kwaliteit vlees een fantastisch verhaal.

2. Hollands dubbeldoel.

Vlees van Hollandse bodem. Dubbeldoel betekend dat het vee eerst is gebruikt voor de melkproductie. Daar wordt tijdig mee gestopt, waarna ze met het beste voer worden afgemest. Dat betekend dat het vlees een stuk duurzamer is dan regulier. Het resultaat hiervan is prachtig gemarmerd vlees, vol van smaak en supermals!

Wij proberen altijd van beide soorten enkele delen op voorraad te hebben. Wilt u iets specifieks? Bestel op tijd en grijp niet mis.

Rib-eye – Hollands dubbeldoel

 

Natuurlijk geven wij graag advies over de bereiding!

Picanha
Prachtig vlees uit de achtervoet, met een mooie vetkap die voor een smaakbom zorgt.
Bereiding: Indirect garen tot kern van 50 graden, daarna heet afgrillen.

Tri-tip
Of in het Hollands: Ezeltje. Heerlijk stukje rundvlees. Super mals en niet duur!

Brisket
Vlees afkomstig van de borst, belangrijk onderdeel op internationale barbecuewedstrijden. Een goede marmering is belangrijk, maar een goede pitmaster is nog belangrijker!

Rundershortribs
De spareribs van het rund. Wat een geweldige smaak! Heerlijk rubben, zachtjes, indirect garen.

Côte de boeuff
Prachtig stuk uit de rug van het beest. Met nog een stuk van de ribben eraan, dit geeft smaak aan het vlees. Ook deze indirect warm laten worden tot 50 graden. Afgrillen tot 55 graden voor een mooi rosé resultaat.

Boston Butt
Een uitdaging uit de schouder van het varken. Ga op wedstrijdniveau, vindt de moneymuscle en maak de lekkerste pulled pork!

Spareribs, spareribs Amerikaanse stijl
Naast de normale spareribs die wij dik of dunbevleesd verkopen, snijden wij ook de Amerikaanse (st. Louis style) ribs uit. Voor de lekkerste ribs! Uiteraard van ons Friberne varkensvlees

En natuurlijk nog veel meer voor heerlijke barbecuegerechten zoals:
–          Buikspek
–          Procureur
–          Rib eye
–          Dunne lende
–          Longhaas
–          En nog veel meer!

Kom langs, bel of mail voor meer informatie en prijzen.

In onze winkel vindt u een ruim aanbod in rubs, kruiden en sauzen. Ook vindt u houtskool, briketten, aanmaakkrullen etc. in ons assortiment

MENU:

Navigeer door middel van het onderstaande menu naar de verschillende categorieën.
0
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}